Pelin jälkeen

Sain viestin, että pelaaja haluaa poistaa tietonsa pelistä. Mitä minun pitäisi tehdä?

Pelaaja, joka käyttää Play Seppo -sovellusta iOS-laitteella, voi pyytää tietojensa poistamista. Pelaaja kirjataan pyynnön jälkeen ulos pelistä.

Pelaaja poistetaan muutaman arkipäivän kuluessa. Saat meiltä sähköpostilla tiedon poistopyynnöstä.

Poistopyyntö on tehty, jotta noudatamme Applen vaatimuksia.

Sinun ei tarvitse tehdä mitään, jos et tarvitse pelaajan tietoja.

Jos haluat säilyttää pelaajan vastaukset, voit ladata ne Pelin yhteenvedosta. Tämä kannattaa tehdä heti kun saat sähköpostin poistopyynnöstä.

Jos pelaaja haluaa jatkaa pelaamista, hänen on liityttävä peliin uutena pelaajana. Teknisesti on mahdollista jatkaa pelaamista aiemmalla pelaajatunnuksella. Pelaaja ja vastaukset kuitenkin poistetaan muutaman arkipäivän kuluessa poistopyynnön lähettämisestä.

Tietoja (vastaukset, pisteet, chat-viestit) ei ole mahdollista palauttaa sen jälkeen, kun olemme poistaneet pelaajan.